Career at GenomeScan

Thank you for your interest in considering GenomeScan as your potential employer.

GenomeScan offers an exciting and challenging workplace that puts people first – men and women who seek to share their ideas, knowledge and expertise to developing new NGS applications and building a better health care service.  GenomeScan offers stimulating opportunities to people interested in applied sciences, genomics, clinical diagnostics, bioinformatics, sales, marketing or other support roles.

 

Office Manager (32 uur per week)

Ben jij die pro-actieve en energieke Office Manager met een scherp oog voor detail, die graag met 10 dingen tegelijkertijd bezig is en ervan houdt ’s morgens niet te weten wat je ’s middags zal doen? Ben je daarbij ook nog zeer zorgvuldig in jouw werk en zit integriteit in jouw DNA…………., dan zijn wij op zoek naar jou!

GenomeScan levert innovatieve DNA analyses ten behoeve van diagnostiek en genetisch laboratorium onderzoek. Onze service kunnen genetische oorzaken van ziektes detecteren en helpen bij het bepalen van de meest effectieve behandeling voor patiënten. Onze slogan is dan ook “Caring for your future”.

Wat ga je zoal doen?

Elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat op facilitair gebied alles op rolletjes loopt. Daarnaast ondersteun je de Directie, het Managementteam en de afdelingen Finance & HR. Je werkt in principe maandag tot en met donderdag. Om jou een idee te geven van het takenpakket:

  • Beheren van facilitaire zaken zoals huisvesting, onderhoud, schoonmaak en kantoorartikelen;
  • Beheren van ons archief;
  • Inkopen van onze dagelijkse lunch;
  • Organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten;
  • Het coördineren van inkomende telefoongesprekken en correspondentie;
  • Het verwelkomen van onze gasten;
  • Notuleren van vergaderingen;
  • Ondersteunen van het debiteurenbeheer;
  • Het op orde houden van de HR administratie;
  • Regelen van zakenreizen.

Wat breng jij mee?

Je bent een positieve en open persoonlijkheid. Je werkt graag in een team en kunt ook pro-actief zelfstandig zaken oppakken. Je hebt gedegen kennis van Office Management. Je kunt goed prioriteiten stellen en organiseren binnen uitdagende tijdlijnen. Je bent een kei met MS Office (Outlook, Word, Excel, Powerpoint). Ervaring met HR administratie en -systemen is een pré. Jouw mondelinge en schriftelijke communicatie skills zijn in zowel de Nederlands als de Engels taal helemaal op orde.

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast de reguliere zaken zoals salaris, verlofdagen en bijdrage in jouw pensioenregeling bieden we jou met name een zelfstandige functie in een jong team met een open informele bedrijfscultuur. We verzorgen dagelijks de lunch, dus een eigen lunchpakket meenemen is niet nodig.

We werken elke dag hard om GenomeScan succesvol te laten zijn en vieren graag samen de mooie resultaten. Verder ondernemen we een paar keer per jaar een leuke activiteit en maken daar een fijn feestje van!

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Stuur jouw CV en motivatiebrief zo snel mogelijk per mail naar Vivienne Heemskerk, HR Manager via hr@genomescan.nl.
Heb je vragen over deze job? Bel dan Vivienne op 071-5681050.